Invazia gentilor de 10 inch

Ghici care este noua senzatie in magazinele de electronice? In ultimele zile rafturile s-au umplut cu gentuze, huse si carcase care au, intimplator, aceeasi marime cu iPad-ul.

apasa pe imagine pentru detalii


Majoritatea jucariilor sunt facute din Neopren. Unele au cite o banda pentru a le agata de umar, altele – simple toarte. La preturi intre 13 si 30 dolari poti sa iti iei ce culoare vrei.

Ce m-a uimit este simpla de imaginatie a producatorului – toate gentile sunt clasice. Una singura era mai colorata si cu incarcare verticala, iar alta avea un fel de intaritura special facuta pentru a proteja ecranul de iPad. Restul – de duzina.

Inca nu mi-am hotarit cum imi voi proteja iPad-ul. O solutie ar fi aplicarea unei huse de silicon – asemanatoare cu cea de la iPhone – si o gentuta cu care sa-l transport mai usor in orice vreme. dar voi avea 2-3 saptamani sa iau o decizie inainte sa plec spre Romania.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*