iPhone HD

e doar un concept. unul… gras.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. aspectul nu ma atrage chiar deloc. dar e 'interesant' sa ai un iphone hd in buzunar. asta dupa ce va trece criza desigur. ca daca ipad-ul a aterizat cu preturi de la 599$ in sus, nu vreau sa-mi imaginez cat o sa coste un 4g. oricum cu 4g cred ca apple ar incheia seria iphone. ca odaca ce acesta are flash, automat o camera mai buna ca cea a 3gs-ului (probabil 5 sau 8 mpx), video call + ceea ce nu apare in video si inca e sub stadiul de ideie(bluetooth,…), nu prea mai vad ce anume ar mai putea adauga la urmatorul iphone (5g)

  2. Sicner nu pare forma de la Apple. Curba aia.. nu. Parca e prea grasut, ca sa zic asa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*