Gunoiul unora… Afacerea altora

Semințe de pepene la pachet. FOTO Adrian Boioglu
Semințe de pepene la pachet. FOTO Adrian Boioglu

 

Stii semintele alea pe care le scuipi cind dai de ele in felia de pepene? Well, filipinezii le usuca, pun pe ele putina sare si le impacheteaza pentru vanzare. Mai grav este ca le-au adus si in America. In curind o sa le vedem si pe rafturile magazinelor romanesti, ca asa e la moda…

Sau, mai bine, faci o afacere din muntii aia de pepeni care apar pe trotuarele marilor orase la sfarsitul verii.

Mda, ceea ce vezi in imaginea alaturata nu sunt decit niste seminte negre de pepene. Le-ai incerca?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. poate ca le-as incerca, si desi sunt sigur ca nu culeg semintele scuipate de altii si le usuca/sareaza apoi le vand, tot as avea o oarecare retinere in a le consuma.

 2. Nu cred ca as incerca.
  Apropo inca mai sunt probleme la noul mod de comentariu, imi apar foarte…bizar aranjate, in Firefox.

 3. sunt comestibile si astea? :))
  intr-adevar butoanele "intensedebate"."wordpress" si twitter sunt defazate.in loc sa fie pe acelasi rand cu butonul"facebook",se suprapun peste "name" "email" si "website", in firefox

 4. pai de ce sa iau de la ei?eu nu pot sa le usuc sa le pun sare?

  doar asa ,sa ma conving dak sunt bune de ceva
  romanul are de obicei intentia asta :”ia ma,sa vedem cum e “=))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*