jucarii pentru Craciun 2008

v-am zis deja ca mi-am comandat un portofel asa ca ma pregatesc sa-mi iau si alte jucarii cu riscu de a-l tine gol.

ma tenteaza de mult un camera din aia de buzunar care filmeaza HD. am deja o camera video semi-profi pe care o pot folosi la proiecte mai serioase, insa atunci cind vreau sa filmez ceva pentru blog sau pur si simplu o chestie rapida de familie imi e lene sa stau sa aranjez casetele miniDV si apoi sa capturez totul pe Mac.

Creative a scos azi o jucarie care imi place. este vechea lor Vado, care a prins puteri de HD, spatiu mai mare si un ecran putin mai mare decit alte jucarii din categoria ei. avantajul fata de alte jucarele din categoria ei (ma refer la cea facuta de Kodak, Flip Mino sau Sanyo) este ca e ieftina (199 dolari) si are cel mai mare spatiu (8GB). poti sa tragi cam 2 ore la calitatea maxima.

printre avantaje se numara faptul ca bateria se poate schimba si mai ales poti sa-i iei o baterie separata care poate fi incarcata cu un incarcator extern. in plus are iesire HDMI sau analogica.

dezavantaje: nu e subacvatica si nu are macar un led care sa arunce o lumina pe fata celui ce sta in fata camerei, la nevoie…

ma mai gandesc daca merita

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. @sandossu: cind am luat ceva de la creative am apelat direct la site-ul lor pt ca au preturi bune. in alte cazuri le caut pe pricegrabber sau bizrate si vad unde gasesc pret bun in magazin cu ratinguri bune. dar mie imi vin pe adresa din Miami, asa ca nu mi-am batut capul daca expediaza sau nu in Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*