unde e craciunul?

zilele trecute vorbam cu parintii la telefon. (de fapt ii sunam de pe skype pe vodafone, dar asta e alta poveste). mama imi spune ca se pregateste sa faca sarmale.

am realizat atunci ca vine craciunul. il petrec pentru prima data in afara tarii. am petrecut de doua ori pastele in statele unite, dar parca de craciun e altceva…

e ciudat sa stii ca e craciunul si sa stai pe plaja, la 30 grade celsius. e ciudat sa nu vezi zapada in jur, e ciudat sa vezi mosi craciun peste tot, infofoliti si cu barbi mari false, ia rin jurul lor oameni in costume de baie sau macar tricouri si pantaloni scurti. e ciudat sa vezi decoratii pe toate cladirile si pomi de craciun impodobiti intr-un astfel de mediu…

craciun fericit dragii mei si sarbatori fericite alaturi de familie si prieteni. eu am prietena alaturi si asta mai face mai fericit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*