ok, Apple, Romania unde e?

Apple are o jucarie noua pe magazinul lor online – Cross Border. Pe scurt, eu ca si locuitor de USA pot sa cumpar un produs Apple, cu pretul de america si sa-l trimit intr-una din cele 20 tari ale lumii.

Din pacate, pentru noi, Romania nu e pe lista tarilor unde poti sa trimiti pachetele. Ce bine ar fi fost. Le mai stricau in felul asta afacerile unor … “dealeri” Apple. Chiar daca teoretic, preturile sunt in moneda locala a tarii in care trimiti.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Da’ chiar te astepti sa vina la noi? Piata din Romania este prea mica pt. Apple, de fapt suntem prea saraci … asta ii buba … multi nu cumpara ca se sperie de pret … :(

  2. Bun, le platesti la pretul de acolo…dar apoi urmeaza si vama tarii respective, nu? Doar nu isi dau in cap singuri cei de la APPLE. In State un Macbook e totusi, mult mai ieftin ca in Europa..

  3. Mda, m-am lamurit, de fapt te trimite pe site-ul Apple din tara respectiva…si cu preturile respective, nu cu pretul din America. E vorba doar de un simplu link :(

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*