Exclusiv: Instapaper 3.0 NU va fi un update platit

Urmatorul update major pentru Instapaper Nu va fi unul platit. Marco Arment, developerul aplicatiei a declarat pentru boio.ro ca versiunea 3.0 este gratis pentru cei care au deja Instapaper.

Initial, Marco si-a manifestat intentia de a face 3.0 un update platit pentru toti userii, pentru ca acesta ar aduce functionalitati multiple.

Tranzitia de la versiunea actuala la 3.0 va cere si o schimbare la modul de logare al userilor. Dupa cum probabil stii, in momentul de fata, poti sa intri in contul tau de Instapaper doar cu un username, chiar si fara parola. Instapaper 3.0 iti cere sa ai ca si username o adresa de email si sa setezi neaparat o parola. Asta te ajuta sa poti recupera parola in cazul in care o pierzi.

click pt detalii

Marco Arment a mai declarat si ca nu are are inca planuri pentru un update platit la 4.0. El spune ca prefera sa aduca mai multe optiuni pentru userii existenti si sa castige din aducerea a noi utilizatori.

Instapaper a castigat premiul Best iPad App la 2010 boio.ro Awards. Da, este aplicatia mea preferata si o recomand tuturor userilor de iPhone si iPad.

2 Comments

  1. Salut Adrian
    Stiu cumva vreun motiv pentru care Instapaper nu salveaza intreaga pagination web ci numai o parte din aceasta? Am un IPad 1 pe care apar aceasta problema
    Multumesc anticipat

  2. @Cristian: Instapaper vede doar ce vezi si tu in pagina. Exista solutii ocolitoare de rezolvare a problemei. De exemplu, anumite articole au un buton de Print. Il apesi si vezi tot articolul intr-o singura fereastra. Apoi poti sa trimiti la Instapaper tot ce vezi acolo.

1 Trackback / Pingback

  1. Ecosistemul Apple | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*