Exclusiv: Instapaper 3.0 NU va fi un update platit

Urmatorul update major pentru Instapaper Nu va fi unul platit. Marco Arment, developerul aplicatiei a declarat pentru boio.ro ca versiunea 3.0 este gratis pentru cei care au deja Instapaper.

Initial, Marco si-a manifestat intentia de a face 3.0 un update platit pentru toti userii, pentru ca acesta ar aduce functionalitati multiple.

Tranzitia de la versiunea actuala la 3.0 va cere si o schimbare la modul de logare al userilor. Dupa cum probabil stii, in momentul de fata, poti sa intri in contul tau de Instapaper doar cu un username, chiar si fara parola. Instapaper 3.0 iti cere sa ai ca si username o adresa de email si sa setezi neaparat o parola. Asta te ajuta sa poti recupera parola in cazul in care o pierzi.

click pt detalii

Marco Arment a mai declarat si ca nu are are inca planuri pentru un update platit la 4.0. El spune ca prefera sa aduca mai multe optiuni pentru userii existenti si sa castige din aducerea a noi utilizatori.

Instapaper a castigat premiul Best iPad App la 2010 boio.ro Awards. Da, este aplicatia mea preferata si o recomand tuturor userilor de iPhone si iPad.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Salut Adrian
    Stiu cumva vreun motiv pentru care Instapaper nu salveaza intreaga pagination web ci numai o parte din aceasta? Am un IPad 1 pe care apar aceasta problema
    Multumesc anticipat

  2. @Cristian: Instapaper vede doar ce vezi si tu in pagina. Exista solutii ocolitoare de rezolvare a problemei. De exemplu, anumite articole au un buton de Print. Il apesi si vezi tot articolul intr-o singura fereastra. Apoi poti sa trimiti la Instapaper tot ce vezi acolo.

1 Trackback / Pingback

  1. Ecosistemul Apple | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*