aplicatii de la MacHeist – gratis, cu o conditie

Macheist face o incercare interesanta. 6 aplicatii pentru Mac, care in mod normal costa peste 150 dolari sunt oferite azi in mod gratuit.

there’s a catch: oamenii dau licentele numai daca ajung la 500.000 de downloaduri in 6 zile. din fericire contoarul de downloads se misca repede. in momentul asta au ajuns la 23.483.

poti sa iei si tu jucariile de aici

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Precizare … doar ultima aplicatie ii cea care se deblocheaza la 500.000 dwl … restu’ sunt deja deblocate, din start si in plus … serialele sunt active si chiar am activat din aplicatii :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*