Ce e in neregula cu imaginea asta?

Se da un concurs facut da un site al lui Vodafone. Telefoanele sunt prezentate in ordine alfabetica. Numai ca Vodafone uita sa puna numele complet al “Apple” iPhone 4. Nu de alta, dar ar fi aparut pe lista inaintea Blackberry si HTC.

In felul asta, iPhone 4 nu apare “above the fold” in pagina concursului. Noroc cu userii care stiu sa faca scroll.

click pe poza pt detalii

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. numai la iphone,la restul au pus,lg,nokia.Oricum iphone avea de 10 ori mai multe voturi :))

  2. L-am cautat in lista si l-am gasit :) oricum e pe departe cel mai votat. Asta e dezavantajul votului pe model. Daca era iOS vs Android, tind sa cred ca era alta situatia.

  3. Cine doreste sa voteze, face un scroll. Hai sa nu fim paranoici, ca avem destule multe altele pe cap. Ceea ce este dezamagitor, insa, e comentariul redactorului sef al revistei Chip Romania, referitor la faptul ca iPhone 4 este in fruntea clasamentului. Vorbim despre un om ale carui articole le citesc cu mare placere, o persoana careia ii acord beneficiul prezumtiei de expertiza. Dar sa ajungi sa insisti de citeva ori pe Twitter despre o dominatie a Apple fanboys, de parca asta ar fi asa o drama, mi se pare lipsit de profesionalism. In orice caz, se pare ca e a doua oara cind iPhone 4 conduce in clasamente: prima oara la Produsele Anului (revista CHIP) si a doua oara acum. Al naibii coincidenta! Ce multi fraieri care considera produsele Apple ca fiind un simbol al calitatii!

  4. Este vorba despre un concurs. Iphone-ul chiar daca nu este detinut de multe lume este cel mai dorit. Oricum, cand iti cumperi un telefon si ai un buget destul de limitat cauti ca la pretul care ti-l permiti sa primesti cat mai multe. Pana la urma cred ca este vorba de pret si de cum stie Apple sa-si promoveze produsele. Daca te uiti strict la specificatii sunt multe telefoane peste Iphone si costa si mult mai putin. La votul de la acest concurs multi au votat cu gandul ca o sa-si aleaga un Iphone daca o sa castige si chiar daca nu au nevoie de el, il pot vinde mult mai repede cu un pret mult mai bun decat al unui Htc sau Samsung…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*