mancare greceasca de … Miami

cind ajung prin downtown miami am doar citeva alternative mai sanatoase de mancare. satul de subway si quizno’s ma cam repede la un restaurant grecesc de pe linga Ross.

cum azi nu am reusit sa-mi fac drum, mi-a adus iubita un pachetel cu sandwich-ul meu favorit (de la circiuma in cauza) – lamb&beef gyro sandwich. nu are acelasi farmec daca e rece si gustul de ceapa e mult mai pronuntat, dar decit deloc…

ma gindeam de ce imi place atit de mult gyro si mi-am dat seama ca seamana (cel putin la forma) cu shaworma de la galeriile voiculescu din constanta – cea mai tare din oras. acolo mai mergeam din cind in cind pe vremea cind stateam undeva vizavi de primarie. pe la 12-1 noaptea, cind afara era mai racoare si nu era nimeni pe b-dul tomis…

hmmm, imi lipseste romania sau doar mi-e foame?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*