iliescu nu mai vine

iliescu (da, bloggerul ion iliescu) a aminat intilnirea cu bloggerii programata pe 13 decembrie.

organizatorul intilnirii sustine ca iliescu l-ar fi rugat sa o lase mai pe luna viitoare pt ca are un program foarte incarcat.

iar bloggerii nu prea au de gind sa voteze psd la urmatoarele alegeri, asa ca nu e cazu sa strice ideile de campanie de pe acum, completeaza circotasii…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. Imi e indiferent, blogger neblogger, daca vine sau nu. E o persoana prea neimportanta pentru mine, deci poate sa se arunce de pe bloc ca nu ii simt lipsa.

  2. Nu mai vineeeeee? Vai ce rau imi pare … imi pregatisem palariutza cea buna :P
    Ce-l mai baga lumea in seama si pe Ilici asta …
    ‘Carcotasii’ au dreptate .. e pacat sa se agite de acum. O sa ne streseze suficient la anu’.

  3. Nu era rău să vină. Nu e rău că nu vine. Oamenii din politica românească sunt cum sunt, era interesant să auzim nişte păreri în faţa bloggerilor, care, cred eu, nu pot fi păcăliţi aşa uşor. Nu toţi.

  4. Nu îmi e de ajuns că mă minte la TV de fiecare dată când are ocazia, că joacă teatru şi restul, mai trebuie să mă mintă şi faţă în faţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*