matrix se intoarce

de fapt nu el, doar creatorii seriei matrix care vor scoate un nou film: Speed Racer.

pelicula apare pe 9 mai 2008 si se anunta a fi la fel de revolutionara la capitolul imagine ca si Matrix. aici e trailerul

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

 1. Matrix a fost un film de succes cu efecte de calitate, sunt curios cum o sa iasa si filmul asta, dupa trailer pare ceva interesant. Il asteptam …

 2. Probabil va face senzaţie înainte să apară. Chiar şi 2 luni după aceea. Dar nu va reuşi să rămână în memoria multor cinefili. Veţi vedea.

 3. Nu cred că o să fie aşa, cred că o să ramână mult timp în capul nostru. Pe ce mă bazez când zic asta? Pe filmul Matrix, nu cred că există persoană care să nu fii auzit de acest film.

 4. în afară de matrix, mai ştii vreun film făcut de aceiaşi oameni? (retoric) exact ceea ce vroiam să spun.

 5. “V for Vendetta, Bound ÅŸi Crash Course. Mai gandeÅŸte-te la anul în care a apărut Matrix, gândesteÅŸte-te la ce efecte erau. A fost acum câţiva ani asta, atunci când nu prea vedeai filme cu aÅŸa efecte. Tehnologia a evoluat mult, sunt curios ce ÅŸi cum o să mai folosească acum.”

  Nu vorbi de tehnologie în filmele noi. Nu pot surprinde cu nimic. încă. mă bazez pe seria Star Wars a cărei episoade de top au fost făcute departe de tehnologia de azi.

 6. Filme comerciale asa numesc eu genul acesta de filme.Vad ca filmele de calitate incep sa devina din ce in ce mai rare.Cat despre SF, prea mult strica…

 7. Axel ai dreptate.
  Skreach matrix nu e nou, dar star wars e de 8, 9 ori mai vechi :) Star Wars nu are prea mult SF, în contextul în care e conceput să fie aşa. Nu e o exagerare şi asta se vede. Exagerare ar fi în clipa în care ar utiliza nişte chestii până la saturare.

 8. Totusi nu putem compara Star Wars cu Matrix.Nu este grad de comparatie intre aceste doua filme.pur si simplu, unul este infinit mai bun ca celalat

 9. Nu se poate compara din foarte multe motive, daca aveau aceasi regizori, sau cel putin aceeasi idee la baza mai ziceam dar asa … chiar nu se poate

 10. Ambele au la bază SF deci se pot compara într-o oarecare măsură (calitatea efectelor speciale, ideile ce subliniază genul etc.) dar nu e necesar. Cum zicea axel sunt la o distanÅ£a mare unul faţă de celălalt. la nivel de calitate. Cât despre ideea ta skreach, “daca aveau aceasi regizori, sau cel putin aceeasi idee la baza”, nu ai dreptate. GândeÅŸte-te că se dau oscaruri :) cum crezi că le compară.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*