iPhone vine din China

incredibil dar adevarat. iPhonu-ul meu e trimis de Apple din China in Miami.

am primit azi tracking-ul FedEx si vad cum vine jucaria tocmai de la aia mici si galbeni…

important e ca ajunge joi. dar eu voi pune mina pe el abia luni probabil…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Atât timp cât îşi face treaba ÅŸi comanda ajunge la timp nu văd de ce te-ai ingrijora. GândeÅŸte-te că aia mici ÅŸi galbeni sunt printre granzii tehnologiei, deci nu e un lucru rău că e trimis de la ei. Bine că iPhoneul nu e trimis din România …

  2. Here comes iPhone. De abia aştept să văd cât de lung o să fie postul cu iPhone când îl primeşti şi pui mânuţa pe el. China e great. Când nu copie şi adaptează concepte :D

  3. China este varful tehnologiei mai exact, din punctul meu de vedere. Nu cred ca exista persoana care sa nu aiba minim un produs made in China.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*