"Tu alegi Cadoul" si-a ales castigatorii

luna cadourilor la boio.ro se incheie in acest moment. pentru 4 cititori ai acestui blog insa, abia acum incepe. ei isi vor alege cite un cadou din statele unite. sau, un domeniu .ro.

doi dintre ei, cei mai activi comentatori i-am vazut pe boio.ro aproape in fiecare zi.

cel mai aprig in a nota observatiile personale pe boio.ro a fost skreach cu 305 comentarii. urmat de Axel 16 cu peste 200 de interventii. felicitari baietzi si dati-mi un mail sa stabilim detaliile alegerii cadourilor.

timp de 24 ore (pina pe 11 ianuarie, ora 7.00) voi astepta mailuri de la cei care au scris despre boio.ro, au postat bannerele si au pus linkuri catre blog pentru a se inscrie in campania “TU alegi CADOUL” cu blogul lor. castigatorii vor fi anuntati tot aici.

acum ca ati devenit cititori si comentatori de boio.ro nu va invit sa ma cititi in continuare. “Tu alegi Cadoul” este doar prima campanie organizata de boio.ro. vor urma si altele.

daca ti-a placut aceasta campanie aboneaza-te la feed. e gratis. si dupa cum ai vazut.. te poate face castigator.

da, voi spune ce si-au ales fiecare dintre castigatori si veti vedea poze (sau video) de la inmanarea premiilor. asta ca sa fim transparenti pina la capat.

de asemenea, urmeaza o analiza a campaniei “TU alegi CADOUL” din toate punctele de vedere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

 1. Sa iti mai trimit mail, sa nu iti mai trimit…
  Bannerul l-am pus si eu, dar nu neaparat pentru premii, ci si pentru ca mi s-a parut interesanta ideea. Daca a avut efect si bannerul meu, verifica prin statistici…
  Campania a fost interesanta, cu observatia ca, atunci cand primi 2 comentatori au ajuns la un nr mare de comentarii, ceilalti probabil s-au descurajat si nu au mai comentat. Ai fi putut avea si mai multe comentarii, daca era o limita cumva sau in fine, un sistem de clasificare.
  De comentat, comentez si eu, dar numai cand am ceva obiectiv de spus, de obicei ai posturile destul de bine argumentate..
  Felicitari inca o data, daca ajungi prin Iasi cand vi in .ro te astept la o bere!

 2. Felicitari pentru initiativa, sunt de acord cu tot comentariul lui Marius Sescu. Eu unul m-am simtit descurajat si nu puteam sa ma bag ca musca in toate posturile ci numai acolo unde am considerat ca am ceva de spus. Oricum la “Ei aleg cadoul” sunt trecut de doua ori pentru ca am avut probleme cu trimiterea comentariilor si a trebuit sa schimb cate ceva, iar tu stii foarte bine treaba asta, te rog sa faci totalul, ca tot eu sunt :)

 3. Am vizitat blogul lui adrian zi de zi, dar nu am comentat toate articolele, cel putin in ultima vreme.Loc a fost pentru toata lumea sa comenteze, dar si eu cred ca pentru o mai buna desfasurare a concursului, sa fie un nr maxim de comentarii intr-o zi de persoana sau orice alte reguli.De acum, vom vedea la concursurile viitoare cum va sta treaba, daca vor mai exista concursuri. In fine, felicitari tuturor castigatorilor si participantilor

 4. de acord cu andrei craitoiu, nici eu unul n-am putut comenta la multe dintre posturi pentru ca eram total pe langa subiect. reclama am incercat si eu sa pun, dar a intervenit faza cu gif-urile, care nu mergeau pe wordpress-ul gratuit. oricum, felicitari pentru campanie si la mai multe (cat mai originale) :)

1 Trackback / Pingback

 1. Skreach, fomistul bloggingului Romanesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*