reteta succesului ieftin: sex cu bloggeri

faci concurs pentru bloggeri! le dai niste pr0n, ii pui sa o aleaga pe cea mai sexy dintre fete, le ceri linkuri catre site-ul tau si apoi le promiti un masaj erotic.

daca masaju e facut de aia pe care o alegi… merita. dar daca un … vasile se ocupa de partea cu masajele… nu mai are nici un farmec.

cu cit sunt pozele mai NSFW iar gramatica organizatorilor mai schiopatinda e cu atit mai bine.

pai asta cred ca e primu concurs pentru care merita sa-ti faci blog si sa pui prietenii sa te voteze.

8 Comments

  1. sa fim seriosi…zici k pt asta merita sa-ti faci blog? nu sunt de acord cu tine..insa spune-ne dc trebuie sa ne asteptam k-ti vei schimba blogul despre iphone cu unul similar…

  2. Citind comentariile am crezut că nu mai înÅ£eleg eu despre ce e vorba în propoziÅ£ie :lol: Norocul meu că ai venit cu precizari :D …mă cam băgaseră în ceaţă predecesorii mei într-ale comentatului :)

  3. eu am scris si mai sus, desi in dreptul numelui apare bogdan… din nefericire facand mai multe lucruri deodata n-am “prins” ironia din articolul tau, kre acum mi se pare mult mai evidenta…trebuia sa ignori comentariul, k-mi reveneam eu intr-un final…iar knd am zis sa ne anunti dc vrei sa-ti schimbi tema blogului, am chiar glumit…sper k tu ai inteles bine, spre deosebire de mine:D

  4. acuma…depinde care dintre cele doua e mai interesanta pentru sharing:)) poti face un sondaj de opinie printre cititorii boio.ro:))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*