reteta succesului ieftin: sex cu bloggeri

faci concurs pentru bloggeri! le dai niste pr0n, ii pui sa o aleaga pe cea mai sexy dintre fete, le ceri linkuri catre site-ul tau si apoi le promiti un masaj erotic.

daca masaju e facut de aia pe care o alegi… merita. dar daca un … vasile se ocupa de partea cu masajele… nu mai are nici un farmec.

cu cit sunt pozele mai NSFW iar gramatica organizatorilor mai schiopatinda e cu atit mai bine.

pai asta cred ca e primu concurs pentru care merita sa-ti faci blog si sa pui prietenii sa te voteze.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. sa fim seriosi…zici k pt asta merita sa-ti faci blog? nu sunt de acord cu tine..insa spune-ne dc trebuie sa ne asteptam k-ti vei schimba blogul despre iphone cu unul similar…

  2. @bogdan: nu imi place sa-mi explic (sau sa traduc) posturile. imi place sa cred ca cititorii mei inteleg din prima despre ce vorbesc.
    era o ironie, un pamflet…

  3. Citind comentariile am crezut că nu mai înÅ£eleg eu despre ce e vorba în propoziÅ£ie :lol: Norocul meu că ai venit cu precizari :D …mă cam băgaseră în ceaţă predecesorii mei într-ale comentatului :)

  4. eu am scris si mai sus, desi in dreptul numelui apare bogdan… din nefericire facand mai multe lucruri deodata n-am “prins” ironia din articolul tau, kre acum mi se pare mult mai evidenta…trebuia sa ignori comentariul, k-mi reveneam eu intr-un final…iar knd am zis sa ne anunti dc vrei sa-ti schimbi tema blogului, am chiar glumit…sper k tu ai inteles bine, spre deosebire de mine:D

  5. acuma…depinde care dintre cele doua e mai interesanta pentru sharing:)) poti face un sondaj de opinie printre cititorii boio.ro:))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*