bloggeri.ro recidiveaza

de data asta au premii adevarate.

ma refer la laptopu a carui poza e pusa invers (adik scrie asus in oglinda). asta pt ca nu e nimeni interesat de o licenta de software (fie el si bitdefender).

categoria it, asta cu laptopu, e mijto gandita: scrii un review despre un produs de la un magazin romanesc de it. sunt curios pe ce criterii se alege castigatoru?

nu de alta, da ca sa faci un review bun tre sa ai produsu in mina… nu sa copiezi de pe net. nu-i asa shopit?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Pe informaţiile folosite în review se alege câştigătorul. Nu cred că interesează pe cineva cum a fost creat articolul. Din ce surse, din propria experinţă, cu ajutorul lui Google, de la un prieten, întrebând publicul sau altele.
    Treaba ta cum îl scrii. E bun? Bravo.
    Şi ultima parte din articolul tău e logică. Teoretic tre să ai produsul. E şi asta o metodă de promovare a shopit, dar se poate acuza de asta? Normal că nu dau moca laptopul ăla.. aşteaptă şi ei ceva publicitate, eventual viitori clienţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*