ieftiniri de primavara

se zvoneste in targ ca iPhone de 16 giga va fi vandut in curind cu 399 dolari. adik la pretul actual al celui de 8 giga.

asta inseamna doua lucruri: fie iPhone de 8 giga va fi scos de pe piata fie se va ieftini cu 100$. si iPOd Touch va fi mai ieftin. conform aceleiasi surse, cel de 32 Gb va deveni 399 dolari.

e un fel de a doua palma peste obrazul celor care s-au grabit sa cumpere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Explotul a fost dat publicitatii cu un scop…..cu putin inainte de a anunta 16GB. Cine mai cumpara 16Gb daca nu se putea decoda.

    Cei de la Apple sunt f. destepti. Credeti ca e o coincidenta. Eu sunt sigur ca nu. Faptul ca se poate decoda soft si 1.1.2 si 1.1.3 nu face decat sa creasca vanzarile de Iphone pe ebay. Cine se bucura ? Apple.

    PS Beton metoda ta de spart Biologule. Mi-a folosit si chiar pe site-ul tau am vazut-o prima data. Keep up the good work !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*