Apple Store din Londra: iPod Bar si coada pentru iPhone 4S

Asa cum ai observat probabil deja, frecventa posturilor de pe boio.ro a scazut. Asta pentru ca ne petrecem o bine-meritata Saptamana de miere la Paris si Londra. Dar obiceiurile zilnice nu se uita. Asta am facut in prima seara la Londra…

Genius Bar nu mai este de ajuns pentru multitudinea de cereri de suport tehnic. Si cum doar o parte din engleza au auzit deocamdata de Pagina de Suport Tehnic pentru iPhone(just kiddin’), multi inca apeleaza la serviciile Apple Store.

Astazi am dat, din pura intimplare (nici daca imi propuneam nu il gaseam asa de usor) peste Apple Store de pe Regent Street – in centrul Londrei. Magazinul, laudat de catre angajati drept cel mai faimos magazin Apple din lume – este urias. Chiar mai mare decit cele din San Francisco (California) sau Luvru si Opera (Franta).

Dupa cum spuneam, Apple Store din Regent St are ceva ce nu am mai vazut pina acum – iPod Bar. Pe un etaj separat fata de Genius Bar sunt doua tejghele cu cite 6 computere la care stau in picioare tot atitia angajati Apple. Oamenii raspund la intrebari despre iPod si mai ales iPhone si iPad, repara iDevice-uri stricate si le preiau pe cele in garantie.

Nici sigla pentru iPod Bar nu am mai vazut-o pina acum. Ea este incadrata de display-uri mari care ruleaza materiale promotionale cu iPhone si iPad.

Si apropo de iPhone. Noul iPhone 4S urmeaza sa fie lansat vineri si in Anglia. Iar magazinul din Regent Street are vo 4 clienti asezati la coada cu 4 zile inainte de marea lansare. Clientii sunt hotarati sa ramana acolo in orice conditii: imbracati gros, cu scaune pliante ei vor sa invinga cele 9 grade celsius si ploaia care se anunta miercuri.

Un angajat Apple mi-a spus ca vor avea destule terminale si in ziua lansarii vor deschide la ora 8 dimineata. Cu toate acestea, iPhone 4S nu poate fi pre-comandat cu ridicare din magazin pentru ca in Anglia se vand gata deblocate. Asa ca singura sansa sa iei un iPhone 4S in ziua lansarii la pret de Apple este sa stai la coada de pe acum.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Duminica seara am trecut pe la magazinul despre care vorbesti. M-au impresionat in mod deosebit ofrandele la adresa lui Steve Jobs, flori, mere, mesaje de condoleante si portretul lui.

  2. Eu zic sa uiti de Apple in săptămâna asta :) asta daca nu ești chiar norocos si e si soția fan Apple :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*