iPhone = 100 euro

pina acum avem informatii din doua surse diferite. operatori gsm din UK si spania se pregatesc sa scoata pe piata iPhone la numai 100 euro.

exista o singura conditie: un abonament pe 2 sau 3 ani. ceea ce pare ok.

stiu ca informatia a aparut sub diferite forme si in alte parti. un singur lucru nu e clar. O2 si Movistar vor scoate la vanzare la banii astia prima versiune de iPhone sau iPhone 3G?

Movistar spune ca jucaria va avea camera video si GPS. deci inclin sa cred ca avem de a face cu iPhone 2.0

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. @mihai: pt ca postul de mai sus nu e o informatie ci un comentariu. si unul bazat pe “presupuneri”/zvonuri/”informatii” aparute de pe 6 site-uri si vo 4-5 forumuri. de asta am zis ca “info a aparut sub diferite forme…” aaa si inclusiv eu am dat informatii de genul asta in ultimele 2 luni. :P

    felul in care a fost formulat si pus cap la cap de mine insa, nu a aparut nicaieri.

  2. salut….am luat si eu de curand un iphone defect…adica camera nu merge…programul porneste dar nu se deschide obiectivul…e 2G 8gb jailbreak-uit are ultimul soft 3.0 pe el…baiatul de la care l-am luat mi-a zis ca e camera defecta si trebuie schimbata…dar nu as vrea sa cumpar camera degeaba…si a mai zis ca l-a resoftat de mai multe ori deci nu softul e de vina…ma poate ajuta cineva?multumesc anticipat..

1 Trackback / Pingback

  1. quickies | paulierco's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*