HP Spectre – cel mai subțire laptop făcut de ei până acum

HP și-au schimbat puțin sigla și au lansat un laptop care, spun ei, este cel mai subțire din piața. Evident, un laptop subțire are și mici deficiențe. Dacă îl comparăm cu un MacBook vedem că jucăria de la HP are un display cu o rezoluție mai mică.

Prețul de pornire (în Statele Unite) este de 1169 dolari și va ajunge pe piața în luna Mai 2016.

Mie se pare ciudate balamalele alea. Am avut un HP și tocmai balamalele îl făceau ca ecranul să se miște după 1-2 ani de folosire. La un MacBook Pro nu ai să vezi așa ceva nici după 7 ani de folosire.

HP Spectre arată bine. Poate și pentru că fură puțin din design-ul unui MacBook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*