primul milion

apple a vandut un milion de unitati in primul weekend dupa lansarea iPhone 3G. cifrele sunt impresionante. daca stai sa te gandesti insa putin, apple o duce cam rau…

anul trecut iPhone Classic s-a vandut in 700 mii de exemplare in primul weekend numai in USA. acum iPhone 3G a fost lansat in 20 de tari. cam slabutz, nu?

pe de alta parte pina acum au fost vandute 10 milioane de aplicati prin AppStore. ceea ce nu e rau deloc… singura problema e ca multe dintre ele sunt oferite gratuit.

apple insa nu e prea fericit… banii de pe telefon se cam impart cu operatorii de telefonie mobila iar banii de pe aplicatii se duc in proportie de 70% la developeri…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. din ce am citit pe boygenius au fost vandute doar 250.000 de iphoneuri 1st gen in primul weekend, iar primul milion s-a vandut abia dupa 74 de zile sau ceva de genu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*