contactele stau mai bine online

am lasat iPhone-ul o zi din mana si am plecat in oras cu vechiul si bunul meu nokia 6310i. totul mergea super.

am avut insa nevoie la un moment dat de un numar de telefon care nu il aveam pe cartela sim. norocum meu a fost ca am folosit odata, de muuult funambol. am intrat pe net de pe un pc si l-am gasit imediat.

astazi m-am gandit ca nu strica sa updatez baza de date online de pe funambol si am observat cu placere ca aplicatia nu mai e pe cydia sau installer ci in AppStore. si mai e si gratuit. asa ca il recomand mai departe.

funambol sincronizeaza contactele de pe iphone cu cele din my.funambol.com si cu outlook (daca iti instalezi un plug-in). de pe outlook poti sa trimiti si calendar sau tasks.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Inca o problema de care nu pot scapa: iphone-ul asta ce il am a fost adus din afara si are la calendar/events vreo 800 de events puse de raposatu’.Problema e ca nu le pot sterge cu edit/delete event.Chiar daca ii dau de 10 ori sa-l stearga,cand intru din nou la events imi apar toate.10x

  2. @marius: sincronizeaza iphone cu outlook fara sa mai bifezi calendarul. asta e solutie.

    alta e sa stergi totul de pe el si apoi sa bagi doar contacte si ce altceva te mai intereseaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*