Revista de gaming NIVELUL2 lansează un nou număr

Revista Nivelul2
Revista Nivelul2
Revista Nivelul2
Revista Nivelul2

Peisajul mass-media din România s-a îmbogățit cu revista NIVELUL2, publicație dedicată jocurilor video, care apare lunar începând cu ianuarie 2016. Pe 4 aprilie, la Nexus Gamers Pub, redacția s-a întâlnit cu cititorii revistei și cu jurnaliști și bloggeri pasionați de acest domeniu. Oamenii talentați ale căror review-uri, editoriale și interviuri ajung în paginile revistei NIVELUL2 sunt nimeni alții decât foști redactori ai cunoscutei reviste LEVEL și colaboratori noi, entuziaști și extrem de pasionați. Mulțumită dedicării acestora, revista NIVELUL2 a reușit deja să-și atragă un public pe care nu vârsta sau genul îl definesc, ci pasiunea. Cei care o citesc au vârste cuprinse între 14 şi 60 de ani, iar baza este reprezentată de studenţi şi tineri între 18 şi 35 de ani. Sunt, adesea, oameni bine informaţi, cu acces la hardware-ul necesar pentru a juca jocuri video de ultimă oră pe consolă sau PC.

Tot în sfera discuției despre hardware, revista NIVELUL2 se bucură de aportul editorial al redactorilor LAB501.ro, cei mai bine cotați review-eri pe acest domeniu din România. Misiunea lor este să asigure o secțiune importantă a revistei cu materiale care acoperă cele mai noi tendințe în materie, ceea ce înseamnă realizarea de teste comparative sau individuale ale celor mai noi plăci video, procesoare sau sisteme de răcire, dar mai ales să le ofere cititorilor soluții de gaming dintre cele mai diverse, fie ele exotice sau de buget.

Revenind la jocurile video, revista NIVELUL2 acoperă toate genurile și titlurile importante disponibile pe PC, PlayStation 4, Xbox One și Wii U. În curând, va fi inaugurată și o rubrică dedicată fenomenului eSports și jocurilor competitive. În ceea ce privește distribuția, revista poate fi achiziţionată online, de pe site-ul  revista.nivelul2.ro, dar şi prin diverşi parteneri: alte magazine online şi offline de profil sau nu, precum şi puncte fixe în marile oraşe. Numărul sălilor de gaming cu care publicația colaborează se va mări de la două la cinci în Bucureşti, Timişoara, Cluj, Constanta şi Iaşi. În ceea ce privește comenzile online, revista este livrată în toată ţara printr-un partener, care o expediază prin poştă sau curier, iar abonaţii beneficiază de transport gratuit. Poate fi găsită și pe eMAG.ro, iar în scurt timp va intra şi în reţeaua de magazine inMedio şi Relay.

Cum se descrie echipa NIVELUL2 prin fiecare membru al său

De la lună la lună, o echipă de oameni pasionați, veritabili formatori de opinie cu o lungă experiență și exigenți, adună în paginile NIVELUL2 povești din jocurile care au fascinat generații sau cuceresc publicul abia acum. Sprijină scena indie, din care fac parte chiar și ei, iar în rândurile ce urmează găsiți o scurtă descriere a celor care formează baza echipei.

Vladimir „cioLAN“ Ciolan s-a lipit de colectiv prin 2004 și a venit de la cea mai recunoscută revistă IT a vremii, unde își irosea talentul. Știm sigur că se pricepe și la programare, dar nu știm exact de care, are un stil inconfundabil, iar articolele lui sunt mereu combinate cu experiențe personale și interpretări amuzante ale evenimentelor de zi cu zi și nu numai. Nu neapărat legate de jocuri.

Marius Ghinea face treaba asta încă din 1997 și este unul dintre cei mai apreciați revieweri de jocuri, poate cel mai bun reviewer de echipamente audio și periferice de gaming (mai ales volane) de pe continent. Preferă RPG-urile, strategiile medievale, FPS-urile și jocurile horror. Dar scrie numai despre alea bune. Dacă vrei să afli cât de bune sunt volanul și casca ta de gaming, dă-le pe mâna lui și vei afla mai multe despre ele decât știi chiar tu.

Ovidiu „Aidan“ Manciu este mezinul redacției și, în același timp, redactor-șef adjunct NIVELUL2. Motivat de băuturile energizante, benzile desenate violente și jocurile cu buget redus, este mereu în preajma dezastrelor naturale, iar anumite teorii susțin că poate prevesti cutremurele asemenea pisicilor (pe care le adoră). Fumează o brichetă pe zi și este îndrăgostit încă din grădiniță de cuvântul „ludic“. Printre altele, îl pasionează culorile, fotografia auto, universul Star Wars și sporturile americane.

Nicolae „ncv“ Marin. Nu ne întreba de unde vine “ncv”, probabil că nici el nu mai știe și noi nu am reușit să reținem. El este omul nostru de Wii U, board games și features de „cultură gameristică“ (mai ales artă în jocuri). Îi place să fie la curent cu tot ce e nou și de viitor în domeniul tehnologiilor inovatoare pentru industrie, să se documenteze, iar apoi să ne povestească pe larg despre ele. Dacă se poate, pe parcursul mai multor episoade.

Mircea „KiMO“ Dumitriu este redactor-șef NIVELUL2 și a aterizat în domeniu fără să se fi gândit vreodată că ar putea face asta. Nici măcar nu și-a dorit o carieră la o revistă de gaming până să fie întrebat dacă îl interesează. Posibil să fi fost și redacția vremii destul de disperată. A avut de ales între o slujbă bine plătită în afara țării și revistă, într-o perioadă în care colinda aproape zilnic sălile de jocuri și rupea tot ce mișca. A ales să se joace în continuare. A pus bazele NIVELUL2 și îi plac shooter-ele competitive, mai ales Unreal Tournament. Cel din 1999. Nu s-a gândit niciodată că va ajunge să petreacă opt ore pe zi vorbind la telefon sau scriind mail-uri. Pentru patrie…

Ramona „Ramo“ Vintilescu, grafică și DTP. N-am zis niciodată că suntem numai băieți în gașcă. Ramona a lucrat alături de noi la fosta revistă și numai ea știe ce a fost în capul ei când a sărit cu noi la NIVELUL2. Este cea care aranjează frumos totul în pagină, însuflețește articolele, iar dacă nu ar fi fost ea, nu am fi lansat revista atât de repede.

Alături de ei, nume noi și cu mult potențial completează oferta NIVELUL2, din ce în ce mai diversificată de la un număr la altul. Și să nu uităm de jocul gratuit complet oferit cu fiecare ediție sub formă de cod Steam. Uneori, pot fi chiar mai multe, așa cum s-a întâmplat în cazul celei de-a treia ediții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Oricat mi-ar place o revista … si chiar imi plac… (unde naiba am pus colectia chip din 1998 ?) .. nu cred ca o revista de hartie va putea fi sustenabila financiar… sunt mult prea multe reviste care nu s-au putu reinventa si cineva a oprit tiparnita.
    Multa bafta… dar o zic cu jumatate de gura… vezi level / chip 3 tipuri de reviste reduse la 1 … si altele….

  2. @SumoMan: depinde. Ar putea să o vândă la pachet cu un joc. Nici eu nu cred în ziare și reviste pe hartie, dar unii încă le mai cumpără.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*