Google+

update: Am cont pe Google+ si invitatii.

O retea sociala este retea sociala si toata lumea o foloseste doar pentru ca stie deja ca majoritatea prietenilor si colegilor este acolo. De aia a si murit MySpace. De ce ai trece la una noua?

Google a deschis astazi portile pentru Google+. OK, le-a deschis in beta si apoi a vazut ca lumea da buzna asa ca le-a inchis repede.

Already invited? We’ve temporarily exceeded our capacity. Please try again soon.

Dar problemele vor disparea in curind.

Eu nu folosesc Facebook decit pentru a posta automat articolele de pe boio.ro si tweet-uri. Mai discut foarte rar cu un vechi prieten, coleg sau vecin din copilarie. Toti acestia au intrat pe Facebook dupa ani de zile. De ce crede Google ca vor trece cu totii la Google+? Nu poti sa zici ca pleci de pe Facebook si iti importi lista de prieteni pe Google+.

Designul este interesant si am senzatia ca daca ai un Google Account te vei loga pur si simplu pe Google+ cu el.

update: Andy Hertzfeld, designer-ul primul Macintosh este cel care a facut si designul pentru Google+

Conceptele aduse de ei sunt putin cam multe si nu foarte clare. Nu vei avea numai Messages sau Status ci Profiles, Circles, Sparks, Photos, Hangouts.

Si exista deja Google+ in limba romana care are profiluri, Cercuri, Sparks, Fotografii si Puncte de intalnire.

Ce mi se pare ciudat este ca Google numeste noua jucarie “Google+ project”. Sa inteleg ca e doar o colectie de servicii sociale si nu o retea sociala in sensul Facebook? Aaa si Google+ pare sa fie integrat in Android OS, dar vine si in AppStore. Asta inseamna ca userii vor avea un fel de Chat si retea sociala incorporata pe twlwfonul lor. Unde am mai vazut asta?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Invitatii pentru Google+ | boio.ro
  2. Jocuri. Acum si in Google+ | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*