Invitatii pentru Google+

update: Daca vrei invitatii pentru Google+ intra pe linkul ASTA.

Si uite asa am ajuns sa am cont pe Google+ inca dinainte sa fie Cool si la moda.

Deocamdata sunt placut impresionat de interfata. E o combinatie intre Twitter si Facebook, dar parca mai aerisita. Problema e ca nu stiu la ce sa-l folosesc.

Cine vrea o invitatie pentru Google+ ?

Meniul de invitatii apare si dispare dupa cit de aglomerat e site-ul. Asa ca voi trimite si eu invitatii cit pot de repede, in ordinea comentariilor lasate de voi mai jos.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Google+ isi schimba fata. Cui ii pasa? | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*