Papa Benedict XVI tweet-uieste de pe iPad

iPad-ul nu e numai magic. De astazi este si sfant! Papa Benedict XVI a postat astazi primul sau Tweet.

Stiu ca pare a fi reclama la site-ul de stiri al Vaticanului, asa ca avem si dovada video:

Daca tot e pe net, ce ii mai recomanzi lui Papa Benedict sa mai faca?

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. dc i ar trebui ipad unui bosorog senil?:))) oricum nu va reusi sa l foloseasca nici in 10-20 de ani(pana moare)

  2. Milioane de copii mor de foame iar ăsta are iPad, bastonu’ ăla în valoare de mulți euroi și multe inele de aur. Where is your God now ?

  3. ehh nu are rost sa judeci asa… tu de ce ai voie sa ai un computer si mai stiu eu ce ai acasa cand ai putea sa ajuti pe cnv cu banii aia?… mna intrebrea ta e la fel de aiurea ca a mea… fii convins ca chiar daca se cheltuie o gramada de bani pe dinastea se cheltuie bani si pt a ajuta alti oameni … dar asta e doar parerea mea :)

  4. pentru ca eu nu am jurat sa l pup undeva pe d-z3u:)) deci am voie sa fac asta… atata timp cat nu fraieresc cateva milioane de oameni:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*