Jocuri. Acum si in Google+

Sa fie clar: cine ma invita la jocuri pe Google+ este blocat automat si scos din orice cercuri si prietenii. Nu conteaza despre cine e vorba.

Asa cum era de asteptat, Google+ are deja jocuri incorporate. Si au prins nume mari, cum ar fi Angry Birds sau prostioarele gen FarmVille de la Zynga. Nu joc jocuri online.

De fapt, despre atitudinea mea fata de jocuri am mai scris. Atunci cind nu am ce face prefer sa citesc ceva sau sa ascult un podcast decit sa ma joc. Singurele momente in care aleg un joc este atunci cind ma atrage ceva pe iPhone sau iPad, dar si astea, in cantitati mici pentru ca ma plictisesc repede. Dar nu online, sau in gasca. Nu sunt anti-social cind vine vorba de jocuri, doar ca nu vreau sa am Open Feint sau Game center activat.

Pe Facebook nu sunt inscris in niciun joc, aplicatie sau grup si asta se va intimpla si cu Google+.

Apropo, cine mai vrea invitatii pentru Google+ poate sa le ia (instant) de la postul despre Invitatii pentru Google+.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Eu sunt gamer inrait! Asta ma face un om… “slab”? NU. Ceea ce spui ca iti place tie, imi place si mie (troubleshooting si alte cele). Stau si o sapt pe o problema de genul. Cel mai bun exemplu, care le combina pe amandoua este urmatorul: Mi-am cumparat in urma cu 3 ani un Wii. Nu aveam atunci router wireless dar aveam un laptop cu wireless incorporat. Acel wireless nu iti crea un AP (acces point) ca un router normal ci doar o conexiune Ad-hoc, ceea ce nu era suficient pt Wii. Am stat o sapt jumatate si pana la urma am facut Wii-ul sa “inoate” pe net. Si ca sa fiu sincer, nu am multe jocuri in calculator (doar minecraft si Left4Dead2) pt ca nu imi place sa ma joc pe pc. Pc-ul este pt productivitate. D-asta s-au inventat consolele. (Wii-ul e mort de mult daca va intrebati). Inca ceva. Jocurie nu sunt doar de distractii, jocurile iti dezvolta simturile. (depinde ce te joci)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*