3 iPhone = videoclip

E tare la moda sa ai clipuri de genul asta. Ciudat este ca nicaieri nu apar 3 Nexus S sau 3 Samsung Galaxy Z sau care telefon cu Android a mai aparut in ultima saptamana.

Apropo, poti sa re-editezi videoclipul daca ai 3 iPhone si descarci video-urile originale de pe YouTube

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. nu cred ca e nevoie sa le descarci si probabil ar merge oarecum si cu iPhone-uri diferite, din pacate eu am numai un i4 si un 3gs plus ca normal as fi folosite iPhone-ul 4 pentru a filma ceva

    btw, foarte interesanta ideea si imi mai place si melodia

  2. alte tablete pt. clipul asta? ce vb… vrei sa iasa un rahat? mai bine nu! :) andriodele au viteze variabile ca audio tape-urile de pe vremuri reaq

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*