Google TV e gata de lansare

In luna mai, atunci cind Google a anuntat prima data planul lor de a lua cu asalt televizorul, jucaria lor mi s-a parut inutila. Acum sunt convins ca au lucrat la ea si au lucrat atit de bine, incit Google TV chiar merita atentie.

Imi place ca imaginea lor e total diferita fata de cea a Apple – pina si site-ul de prezentare (excelent desenat, de altfel) este tot pe culoare inchisa, spre deosebire de alb-gri-ul de pe apple.com.

Astept de mult momentul in care sa pot sa scap de firma de cablu si sa ma bazez pe Internet pentru toate nevoile mele video. Google TV imi da optiunea asta. Astept sa vad daca va merita si dpdv financiar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. Mica teapa numita Chromecast | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*