WTF of the Day – Twitter Booth

Ce faci cind ai ceva urgent de postat pe Twitter si nu ai la indemana computerul sau telefonul? De astazi poti sa folosesti Cabina de Twitter: bagi cardul de credit, tastezi 140 caractere si Followerii tai sunt la curent cu Importantul tau mesaj.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. ar fi fost prea de tot sa fie pe bune…prea de tot..adica ce ai avea asa important sa scrii pe twitter de pe strada? mesaje de genu: oameni buni e reducere la..whatever..? sau vazut una bucata prieten al Corinei cu una bucata blonda care nu, nu este Corina?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*