Google TV

nu stiu de ce, dar nu mi se pare deloc interesanta noua jucarie de la Google. De ce as cumpara o cutie care face asta cind am deja un computer sau un iPad care are iesire video?

aaa, si Sony ne arata ca au si ei un picior de televizor :)) doar atit. televizorul nu se stie cind apare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. adrian, zici ca Sony nu arata decat un picior de tv
  dar Apple? ce arata? hai sa iti spun eu…
  NIMIC
  si acum aruncati cu pietre…..

 2. Detin AppleTV de mai bine de trei ani si face treaba foarte bine…ceea ce am vazut in clip seamana cu un plugin din Boxee..deci nimic nou.
  .
  Msi au mult de sapat sa ajunga la calitatile lui AppleTV,enumerez cateva aici

  Streaming la librarile iTunes is iPhoto din reteaua proprie,functia de AirTunes (adica sa folosesti AppleTV comnectat la o statie Hifi si muzica de pe mac sa o asculti prin ea.

  eleganta si simplitatea meniurilor,nu trebe citite fluvii de manuale

  Si mai cate …

 3. cum poate sa compare cineva asta cu apple tv? merge cu apple tv sa dai search la ceva pe youtube? parerea mea este ca singura diferenta dintre apple tv si alt hdd player este ca primul are marul pe carcasa si costa cu cateva sute de euro mai mult…si probabil nu merg subtitrarile la el.

 4. Se pare ca nu ai habar de cum func?ioneaz? un AppleTV…in trei ani nu si apucat sa butonezi acest device

  a fost primul device dup? iPhone care avea intergrat Youtube cu meniuri speciale,mult mai u?or de manevrat decât din browser
  Nu ?tiu dece unii sunt asa porniti împotriva lui Apple si nici nu de?in vreun echipament de la ei

 5. Am mai vazut asta cu windows..ei faceau software si alte firme hardware si ce a iesit niste pc care mergeau greu din ounctul de vedere a userilor.

  Apple odata ce face si software si hardware este mult mai bine optimizat asta ca sa faceti diferenta.De aceea sunt si mai fiabile decat orice calculatoare

  Google ce sa îzic ei fac software si cine stie de ce se vor apuca ca au bani pentru dezvoltare
  Sa zicem ca fac treaba buna dar abia dupa trei ani?
  Astept o replica Apple cu un nou model de AppleTV cu hardware la zi.

  Dar lasam aceste dicutii pe forumuri specializate sa nu plecam de la subiect.

  Asteptam si alte replici de la alti producatori sa vedem ce iese

1 Trackback / Pingback

 1. Google TV e gata de lansare | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*