google earth pe iPhone

este genul de aplicatie in stilul google: gratuita, care nu promite foarte mult, cu o interfata simpla si care isi face treaba. daca esti si conectat la net, google earth pt iPhone este un bun mod de a face gelosi prietenii cu HTC sau blackberry.

ce deget are asta din film : D

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

  1. Dap…fain…Partea mai proasta e ca in Romania nu prea ai ce face cu Google Earth-ul din pacate…

  2. salut.
    se poate instala google earth si pe iphone 2G..adik firmware 114 . Daca nu : e riscanta incercarea de update pt. un iphone 2G ? … cumparat fara abonament.
    multzam anticipat.

  3. asa e , e doar in itunes USA , poate cu ocazia asta ne arata cineva cum reusim sa ne facem un cont pe iTunes USA
    Google Earth e free…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*