mintim poporu cu … site-ul de vanzari online

ii stiti pe baietzii de la market online? da, hotii aia care vindeau iPhone Classic la supra-pret…

acum ei revin cu minciunelele si hotiile demne de bisnitzarii de la colt de strada. ei anunta ca au iPhone 3G de vanzare. nesimtirea lor e atit de mare incit sa puna si un pret pe jucarie: 1924 RON.

cind vrei sa-l comanzi insa, surpriza: stoc-ul este ZERO.

oare de ce? pentru ca iPhone 3G nu se vinde in romania inca si mai ales datorita faptului ca daca l-ai lua din alte tarii ale lumii nu poti sa-l deblochezi inca?

pai daca market online isi permita sa puna asemenea produse la asemenea preturi, cine le mai cumpara orice de pe acolo? dar deh… prost e ala care cumpara…

tot in oferta la market online: pielea ursului din padure si cioara din gard. da… si ele tot la supra-pret…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*