Retinizer – must have app for your Retina Mac

Acum avem doar un Retina MacBook Pro de 15″, dar in curind si alte Mac-uri cu Retina display pot sa apara. Developerii nu par sa fie dornici sa-si updateze aplicatiile cu imagini hi-res, asa ca o jucarie precum Retinizer este obligatorie.

Si mie imi cap lipsea un Twitter, Ecto, nvALT si alte citeva aplicatii care arata urit pe Retina display.

Descarca Retinizer, deschide “Applications” folder si ia apoi toate icoanele de aplicatii la rind si pune-le pe Retinizer.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*