video si jocuri 3D – simplu si ieftin

johnny lee a descoperit si demonstrat cum sa joci jocuri sau sa vezi filme in real 3D pe televizorul tau vechi de acasa cu ajutorul unei telecomenzi wii. este genul ala de inventie care te pune pe ganduri -  cum de nu m-am gandit eu la asta pina acum.

nu ai auzit de johnny? sunt putini cei care au auzit, dar parca vad ca demonstratia lui de mai jos face istorie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Interesant.Foarte destept baiatul ;) Poate si tu ai fi reusit sa-ti dai seama de acest truc daca nu ai fi stat toata ziua cu nasul in iPhone-ul tau :)) O zi buna la toata lumea.

  2. @all: eu stiu de Johnny Lee si ideiile lui de mai bine de un an, IMEDIAT dupa ce mi-am luat Wii (care BTW este BESTIAL pt. ORCINE mai putin pt. gamers, doar loc sa ai in fata TV-ului sa ai)!
    Vedeti ca avea si un site Johnny unde mai erau prezentate cateva din ideile lui si ale colegilor sai de la o facultate de prin america unde INTR-ADEVAR se face ceva cu creierul uman!!! Va asigur ca veti ramane CU GURILE CASCATE!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*