de la varful degetelor

incep sa inghet. asa cum e normal de altfel.

nu am mai simtit senzatia asta de vo citiva ani si sincer sa fiu … nu ii duceam deloc dorul. de 2 zile, de cind temperaturile au scazut sub zece grade (seara la Constanta) am inceput sa intzepenesc in casa.

d-aia nu vreau eu sa stau la bloc.

primaria constanta nu s-a sinchisit sa ne dea caldura. ma consolez la gandul ca de azi in 10 zile o sa ma prajesc la cel putin 25 de grade, in Florida…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Am ajuns eu ieri in Romania, din Tampa, duminica era innorat rau, destul de frig, am inteles ca saptamana asta va fi f frig, 10-15 grade pe celsius, deci vei avea o surpriza…55 pe fahrenheit nu e prea cald…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*