FreeMyApps – iTunes Gift Cards gratuite

Ti-ai Jailbreakuit telefonul si ai aflat ca nu mai exista Hackulo.us? Poate ca e timpul sa mai si cumperi aplicatiile si jocurile care te intereseaza, iti plac sau de care ai nevoie.

Nu ai bani sau nu vrei sa cheltuiesti prea mult? Atunci ai detaliata mai jos o solutie de a face rost de iTunes Gift Cards in mod gratuit. Totul este 100% legal si nu pierzi decit maxim 1-2 minute pe zi.

FreeMyApps merge pe iPhone, iPad, iPod touch, dar poti sa folosesti si aplicatia din Google Play pentru terminalele cu Android OS. Eu voi detalia pasii pentru iOS.

Principiul de functionare este simplu: descarci periodic aplicatii gratuite din AppStore, le testezi pentru 30 secunde si primesti puncte pentru asta. Punctele adunate se transforma in iTunes Gift Cards.

Conditii: trebuie sa folosesti Safari si sa setezi:

– Settings – Safari – Accept Cookies – “Always” sau “From visited”

– Settings – Safari – Private Browsing – OFF

Pasul 1: Ai nevoie de un cont de iTunes US. Daca nu ai deja sau nu stii sa-l faci poti sa urmezi pasii de aici.

Pasul 2: Intri pe FreeMyApps de pe telefon si urmezi pasii de acolo pentru instalarea profilului.

Pasul 3: iti faci un bookmark pe Home screen ca sa poti accesa usor FreeMyApps ca si o aplicatie.

Pasul 4: Deschide FreeMyApps in fiecare zi si vezi ce aplicatii sunt disponibile in sectiunea “Gifts”. Vei vedea ca unele au 80 puncte, altele pina la 600 puncte, dar toate sunt gratuite. Le descarci din AppStore si apoi deschizi fiecare aplicatie pentru 30-45 secunde.

Pasul 5: cind dereschizi FreeMyApps vei vedea ca au aparut punctele fiecarei aplicatii. Cind ai strins 3000 puncte poti sa le schimbi pentru un iTunes Gift Card de 10 dolari.

Din experienta, pot sa spun ca am reusit sa string aproximativ 60 dolari in aprox. 3 luni.

Poti sa castigi puncte in plus daca dai Share pe email, facebook, twitter etc. si cineva urmeaza acel link pentru si downloadeaza o aplicatie gratuita.

Ai intrebari despre FreeMyApps? Lasa-le in comentarii si incerc sa te lamuresc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Eu am gasit o alternativa mult mai buna, mai multe puncte primesti, mai multe aplicatii si poti sa cumperi si 5$ PayPal sau chiar 10$ sau 500$

    Alternativa se numeste FeaturePoints

    Le folosesc acum pe amandoua.

  2. Ca sa pot trece treptat pe cont de itunes US, as avea nevoie de un cont bancar valid cu itunes US. De la noi din tara merge ceva pe US ?

  3. @Cristi: 99% din aplicatiile romanesti sunt si in iTunes US. Ai nevoie de cont bancar, dar poti sa urmezi metoda de pe boio.ro si sa adaugi credit cu gift cards sau cu FreeMyApps

  4. M-a ajuta cineva , nu îmi mai da nimic pe acel site si am si 3040p si nici nu pot sa scot 10$ îmi spune sa accesez Support Freemyapps … Cum sa procedez?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*