iPhone: asteptarea a luat sfarsit

sau cel putin asa ar trebui sa sune afisele orange.

ok. prima data am gresit previziunile cu citeva luni. stiu. mi-a iesit cu orange romania. a doua oara insa am fost mult mai aproape.

cred in continuare ca iphone merita jailbreakuit si ca merita sa stii sa-l hackeresti ca sa obtii ce e mai bun din el. sunt tare curios care va fi politica orange romania…

mutumesc tuturor celor care au postat informatia asta ca si comentariu la alte posturi dar si celor care mi-au trimis mailuri. o stiam de dimineata dar nu am avut acces la net :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

 1. Pentru a te completa si a evita posibile intrebari (ce? de unde stii? etc.), va prezit sursa: http://orange.ro/about/archive/pr2008-0516-ro.html

  (in cazul in care link-ul s-ar sparge, mai jos este stirea)
  Orange aduce anul acesta iPhone în România

  Bucuresti, 16 mai 2008. Orange a anuntat astazi semnarea unui nou acord cu Apple pentru comercializarea iPhone in Romania, Austria, Belgia, Republica Dominicana, Egipt, Iordania, Polonia, Portugalia, Slovacia, Elvetia si in tarile africane in care Orange isi desfasoara activitatea.

  „Credem ca piata romaneasca ofera un real potential pentru adoptia ultimelor noutati din domeniul comunicatiilor, iar Orange este liderul acestei piete cu peste 10 milioane de clienti. Ne bucuram ca vom putea oferi anul acesta clientilor nostri terminalul iPhone”, a declarat Vanina Ungureanu, Product Division Manager la Orange Romania.

  the future’s bright, the future’s Orange

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*