Tutorial: Cum sa iti faci cont pe iTunes US, fara card

M-am saturat eu de cite ori am fost intrebat cum iti faci cont pe iTunes US. Alex Brie a gasit un bug (sau poate nu e bug) al AppStore si il ofera spre testare cititorilor boio.ro. Pe scurt, pasii de mai jos te pot ajuta sa iti faci cont pe iTunes US fara sa ai nevoie de card.

Stiu ca pe net exista o gramada de metode prin care poti sa obtii acelasi rezultat, dar si oameni care nu au auzit de Google. In plus, metoda asta mi se pare suficient de simpla.

Pasul 1: Delogat fiind de pe iTunes intri pe versiunea US.

Pasul 2: incerci sa descarci o aplicatie FREE. CInd esti intrebat de adresa, dai una fictiva din Statele Unite si nu bagi nimic la modalitatea de plata.

Pasul 3: Adresa de mail trebuie sa fie reala. Vei primi o confirmare la care trebuie sa raspunzi chiar de pe adresa in cauza.

Pasul 3: Intri pe iPhone si te loghezi cu emailul contului astfel creat. Gata!

A mers? Lasa doua vorbe mai jos, in comentarii. Ai si alte variante simple, care nu te trimit pe site-uri dubioase?

PS: daca vrei vreodata sa cumperi ceva, poti sa folosesti un iTunes Gift Card. Exista o metoda simpla prin care poti sa-l cumperi din Romania, cu o depunere in cont BRD.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

 1. MARFA ADRIAN,a mers ca unsa treaba si simplu,in 5 min a fost gata :-D multam’ frumos de efort !!!

 2. Salut,

  confirm ca merge kestia de mai sus. sunt posesorul unui cont de itunes US. problema e ca am si unu de itunes RO de unde am cumparat ceva aplicatii, acum trebuie sa vad cum pot sa imi transfer aplicatiile de pe un cont pe altu’ ;)

 3. @Adrian. ai dreptate… nu pot fi transferate nici daca se face dovada la apple ca sunt posesorul ambelor conturi si ca vreau sa renunt la unul din ele(am stat cam 50 min de povesti la telefon cu hotline apple, care au incercat sa ma convinga sa imi transfer contul de RO in US, si ca aceasta se poate schimband modalitatea de plata: adica cu un card de credit de US – valid si cu billing address de US asociat acelui card). Pot insa sa confirm ca am aplicatii cumparate pe bani de pe ambele conturi de iTunes (RO si US) pe acelasi iPhone… sunt functionale si le folosesc; problema va fi la update… va trebui sa fiu atent cand fac update la ele de pe ce cont voi face update ca sa nu le platesc din nou.

 4. revin cu o precizare legata de aplicatii…. de pe iphone am facut update la aplicatii; am inceput cu aplicatii luate de pe applestore US si am pus parola de la contul de US, si cand am ajuns la aplicatie achizitionata de pe applestore RO mi s-a cerut sa pun parola de la contul de RO. deci confirm ca se poate sa ai pe acelasi iphone aplicatii luate de pe mai multe conturi diferite, fiecare de pe un alt applestore… spre ca am reusit sa explic ce am vrut si ca intelegeti… pot sa dau si mai multe detalii la cerere.

 5. sall…nuj ce sa faac…nu imi apare FREE cand trebuie sa selectez cardul…:(

 6. @George: te referi la o adresa de email? Adresele de email nu apartin unor tari anume. Sunt universale. Daca te referi la o adresa postala, pe aia nu o faci, ci cauti una pe Google.

 7. Am incercat sa-mi fac si eu un cont pe US, dar spune ca trebuie sa contactez iTunes support pentru finalizarea contului… am selectat NONE la card, dar nu a vrut… a mai incercat cineva de curand sa faca cont prin aceasta metoda? Mersi, o zi buna.

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. FreeMyApps iti ofera aplicatii platite in mod gratuit | boio.ro
 2. FreeMyApps – iTunes Gift Cards gratuite | boio.ro
 3. Gratis azi: Clear pentru iPhone si iPod touch | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*