Coca-cola comunista e la moda in USA

Iti mai aduci aminte de sticlele alea de … sticla, cu capace de metal si etichete de hartie? Da, Coca-Cola si Pepsi comunist aratau asa. Well, guess what? Vintage Coke, importanta din Mexic a ajuns in magazinele americane o delicatesa.

“WOW! NEW ITEM. Give me a Try” spune eticheta pe care se lafaie un pret mai mult decit dublu. Pretul unei cutii de Cola (exact aceeasi cantitate) in State e vo 60 centi. Noul “Coke de Mexico” costa 1.39 dolari+taxe.

Oare si sticlele au buza ciobita ca acum 20 ani in Romania? Oare si copii lor joaca bile sau coci cu … camele de Coca-Cola?

Poza alaturata a fost facuta ieri intr-un Publix (unul dintre Supermarketurile-retea americane)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. Pai exista si au existat din totdeauna sticlele din sticla la coca-cola(de 200ml si 250ml) si pepsicola(250ml si 300ml) in Romania, cum exista si este foarte apreciata apa minerala la sticla de 1L. Diferenta e ca acum sunt cu eticheta din hartie si inainte de ’89 erau vopsite direct sticlele.
  Din punctul meu de vedere nu este nimic neobisnuit.
  Mai stiu ca se fac studii de piata inainte sa se introduca pe piata sucuri(exemplu recent este cola zero) si in functie de ce reteta are succes se introduce bautura pe piata. Din cate stiu difera cantitatea de zahar si acid. Din cate stiu eu coca cola a schimbat reteta de-a lungul anilor(parca prin ’90) a aparut noua reteta. e posibil ca in mexic sa se vanda cola dupa reteta de dinainte de 90, deci cred ca difera gustu, nu sticla.
  Bafta

 2. pai stai un pic….la noi inca se mai vinde asa ceva, nu a disparut deloc….in pub-uri, carciumi mai selecte e la moda si acum asa ca….’Alwais coca-cola’!

 3. Mmm ce amintiri.. Mai era cola tot la sticla de .. sticla la 1L parca, din aia lunguiatza. Frumoase amintiri

 4. ai gustato>
  ca e cea mai delicioasa…in sticla se prezerva cel mai bine..decit in plastic sau cana…:)

  respect

 5. Probabil din cauza ca Coke din Mexic este inca indulcit cu zahar din trestie nu cu zahar din fructoza ca Coke normala. Incearc-o si zi-ne si noua.

 6. asta la sticla e cea mai buna , aia la pet are gust ciudat , si la cutie … hmm parca nu stiu care e mai buna la cutie sau sticla …

 7. io cand ma duc la bodega de laanga facultate si cer o cola , d asta imi da! nush ce e asa vintage… e din sticla, cu capaac… nu prea vad care e faza :(

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*