Exclusiv: Scoala de Soferi 3.0

Nu am sa incep cu … “Pe vremea mea”, ci am sa spun ca o astfel de aplicatie iti trebuie ca sa ajungi sofer, dar si ca sa te perfectionezi atunci cind se schimba legislatia.

Si… Guess What? Tocmai s-a schimbat.

Asa ca Scoala de Soferi trece la versiunea 3.0 si aduce cu ea o gramada de noutati:

– Intrebarile oficiale pe care le primesti pentru categoriile A, B, C si D.

– Codul Rutier cel nou (din ianuarie 2013)

– Chestionare care pot fi generate aleator.

Dar partea care imi place cel mai mult este ca design-ul a fost refacut de la zero. Pe iPhone, de exemplu “Scoala de Soferi” arata excelent, iar pe iPad te simti ca la examen atunci cind faci Chestionarele.

Versiunea 3.0 urmeaza sa apara marti, 12 februarie in AppStore, asa ca imaginile de mai jos sunt prezentate pe boio.ro in exclusivitate. Am avut placerea sa ma joc cu ea de citeva zile bune si vad o imbunatatire care merita toti banii. Trebuie sa mai spun ca toti cei care au acum “Scoala de soferi” primesc versiunea 3.0 in mod gratuit?

Victor Campeanu, developerul aplicatiei a lucrat la minunatia asta aproape 6 luni. El spune ca patru luni a stat sa aleaga o varianta de interfata potrivita pentru iPad. Eu zic ca timpul petrecut pentru micile detalii a meritat. Chiar te vei bucura de un design curat, care iti ramane in minte.

Dupa cum spunea, mai e putin pina apare noua versiune in AppStore.

Cititorii boio.ro cei mai fideli vor avea de castigat pentru ca imediat dupa aparitie boio.ro pune la bataie promo-code-uri pentru “Scoala de Soferi 3.0”. Iti recomand sa citesti acest articol de doua ori. Este posibil ca intrebarea sa fie legata de informatii prezentate aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Concurs: “Scoala de soferi” pentru iOS | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*