Concurs: “Scoala de soferi” pentru iOS

Ai citit zilele trecute toate noutatile legate de “Scoala de soferi” 3.0. Aplicatia lui Victor Campeanu este acum in AppStore.

boio.ro pune la bataie 10 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste (Da Follow) @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Scoala de Soferi” pentru iOS pe boio.ro http://is.gd/0t5rLP”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv) in care sa raspunzi la intrebarea – Cit a costat versiunea precedenta (2.0) a acestei aplicatii.

Primele zece raspunsuri corecte, complete si care respecta toate cele 3 reguli de mai sus sunt premiate pe loc. Ele nu vor fi vizibile decit dupa ce toate codurile sunt castigate.

Update: era un “Trick question” pentru ca Apple a schimbat intre versiunea 2.0 si 3.0 cotele pentru schimbarea din Euro is USD. Asa ca cine a spus 2.99 dolari a raspuns corect, la fel ca si cei care au raspuns 2.39 sau 2.69 euro.

Pe de alta parte, atunci cind trimit codurile, cei care intra in concurs trebuie sa respecte toate cele 3 reguli, la momentul distribuirii lor. Chiar si pe cea de la nr 1.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

  1. Foarte buna aplicatia (si utila). Se observa ochiul pentru detaliu al developer-ului. Design-ul chiar m-a impresionat!

1 Trackback / Pingback

  1. iSay.ro – Scoala de soferi 3.0 castigata pe boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*