Concurs: “Scoala de soferi” pentru iOS

Ai citit zilele trecute toate noutatile legate de “Scoala de soferi” 3.0. Aplicatia lui Victor Campeanu este acum in AppStore.

boio.ro pune la bataie 10 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste (Da Follow) @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Scoala de Soferi” pentru iOS pe boio.ro http://is.gd/0t5rLP”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv) in care sa raspunzi la intrebarea – Cit a costat versiunea precedenta (2.0) a acestei aplicatii.

Primele zece raspunsuri corecte, complete si care respecta toate cele 3 reguli de mai sus sunt premiate pe loc. Ele nu vor fi vizibile decit dupa ce toate codurile sunt castigate.

Update: era un “Trick question” pentru ca Apple a schimbat intre versiunea 2.0 si 3.0 cotele pentru schimbarea din Euro is USD. Asa ca cine a spus 2.99 dolari a raspuns corect, la fel ca si cei care au raspuns 2.39 sau 2.69 euro.

Pe de alta parte, atunci cind trimit codurile, cei care intra in concurs trebuie sa respecte toate cele 3 reguli, la momentul distribuirii lor. Chiar si pe cea de la nr 1.

14 Comments

  1. Foarte buna aplicatia (si utila). Se observa ochiul pentru detaliu al developer-ului. Design-ul chiar m-a impresionat!

1 Trackback / Pingback

  1. iSay.ro – Scoala de soferi 3.0 castigata pe boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*