fonturi si teme pentru iPhone 1.1.3/1.1.4

nu obisnuiesc sa dau indicatii despre ce si cum e bun pt iPhone-ul tau. si cu atit mai mult nu recomand instalarea de teme si de alte briz-briz-uri. iPhone-ul e bun pt altele, nu pt jucarele.

anyway, asta poate fi luata ca si news: summerBoard 3.1-2 suporta acum versiunea 1.1.4. deci implicit 1.1.3. asta inseamna ca toate temele si design-urile la care unii dintre voi rivneau pot fi instalate. fara patch-uri si probleme…

iar daca vrei sa-ti schimbi fonturile de sistem, felul in care arata ceasul si alte maruntisuri poti sa instalezi fontSwap. merge bine, desi parca tot alea de la mama lor sunt mai bune.

e nevoie sa mai zic ca installer a ajuns la versiunea 3.01. fa un update. nu iti strica…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

  1. cel mai bun converter de dvd to iphone este ideal dvd to ipod converter.merge super bine,si pt avi am gasit sothink

  2. eu am vrut sa fac downgrade si am patit chestia asta, adica am scos usb-ul iar acum nu mai porneste, imi da eroare de BSD ROT: DISC0…. ce este de facut?

  3. Cei care au instalat Cydia au reusit sa compileze cu java sau sa downloadeze ceva cu rubygem ?

  4. Adrian, zi-mi te rog ce trebuie sa instalez ca sa pun teme pe telefon, si apoi cum se pune tema propriu zis pe el (din installer), am versiunea 1.1.4., mersi mult.

  5. Adrian, am incercat si am instalat si sb si customize, dar de doua ori am incercat si de doua ori mi s-a blocat de tot iPhonu de a trebuit sa-i dau restore, sa fie din cauza ca le-am instalat pe amandoua ? care mi-l recomanzi tu ? Iti multumesc anticipat pt ajutor.

  6. mi-am achizitionat si eu un iphone si nu stiu sa pun filme, muzica si programele de la appstore
    cum se poate puna muzica de pe itunes pe iphone ca eu bifez melodiile si nu se transfera? raspundetimi si mie pls:d

  7. ca sa descarci muzica din itunes trebuie sa descarci melodiiin itunsul calculatoruluidupa aia conectezi ifonul si iti apare sincron lasal sa isi faca sincronul si tot e ok

  8. Salut. Am primit de curand un iPhone 2G adus din America, i-am facut update de firmware la 3.1.3 si am instalat ceva aplicatii. Vreau sa instalez si ceva teme dar nu pot, daca le descarc de pe dirverse site-uri sunt arhive rar si nu stiu sa le convertesc, tot ce am gasit pe web nu ma lamureste. Am instalat cu PC Suite ceva teme, imi spune ca sunt intalate(versiunea winterboard), dar nu le gasesc nici in winterboard nici in alta parte. Ceva ajutor se poate? Multumesc anticipat.

  9. Alta problema, cand incerc sa caut in Cydia dupa prima litera tastata se blocheaza si iese din aplicatie….

  10. @Nyku75: Esti offtopic!
    Lasa intrebarile si toate detaliile problemei tale la pagina de Suport Tehnic pentru iPhone.
    Nu uita sa lasi acolo toate informatiile despre telefonul tau. Exista solutii diferite pentru modele de iPhone si firmware diferite.

    iti recomand sa dai un restore la telefonul tau si apoi sa-l setezi ca unul nou in iTunes. vei pierde sms, setari si poze asa ca salveaza-le inainte. Aplicatiile nu crashuiesc decit daca ai prea multe chestii inutile instalate din Cydia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*