de ce nu imi (mai) plac revistele

primesc azi prin posta o revistuca de tehnologie. nu stiu cind m-am abonat, sau de ce mi-a ajuns acasa. am rasfoit cele 60 pagini si am ramas cu un gust amar.

incepind de la coperta si apoi pe fiecare pagina in parte, tehnoredactarea parea facuta de un prescolar: texte aruncate printre poze de proasta calitate, articole scrise pe o pagina cu continuarea peste alte doua – trei, paginare ne-echilibrata etc.

am zis ca poate baietzii exceleaza la alte capitole asa ca m-am apucat sa o citesc. maaare greseala! erau citate bloguri si date linkuri luuungi in paranteze. total ne-interactiva, greu de citit si cu titluri care nu ma atrageau deloc. Nu intru in amanunte legate de faptul ca autorii articolelor faceau review-uri la produse pe care nu le incercasera niciodata. Unul dintre ei chiar recunoaste ca nu a folosit jucariile despre care vorbea in articol, dar ca de pe site-ul producatorului poti sa afli o gramade de informatii. pai acolo stiu si eu sa caut, nu?

Ca sa nu mai zic ca articolele erau datate la sfarsitul lui noiembrie, deci multe informatii nu mai erau de actualitate.

Tot azi am auzit un coleg ca s-a dus la Mall sa-si ia niste reviste. L-am intrebat, firesc, ce a luat si de ce nu a cautat informatiile respective online. Omul, mai … traditionalist, prefera sa citeasca pe hartie chestii legate de animatie 3D. Nu il inteleg.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Cel puţin în revistele din RO, ai să vezi că pe puţin, trei sfert din revistă e ocupat numai cu reclame de o pagină, iar pe restul paginilor felurite reclame cu wallpaper-uri semi-porno şi ringtonuri de manele.

1 Trackback / Pingback

  1. cu si despre tehnologie in offline | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*