iBand revine

iBand – baietzii care au aratat cum se poate cinta la iphone si la game boy revin in forta cu un nou film. de data asta avem un trio de iPhone. well… kind of : D

iar daca piesa ti se pare prea lalaita, urmareste prima parodie dupa reclamele iPhone facuta tot de iBand.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Adrian am si eu o rugaminte. Se poate ca filmuletele postate pe blog sa fie vazute si pe iphone ? Multumesc! :)

  2. Am si eu un iPhone 3 gs si abia mi-a scris un baiat o noua versiune de soft si nu mai am mare lucru in el si as dori unele aplicatii cum le pot instala in telefon? ma puteti ajuta ca nu prea ma pricep

1 Trackback / Pingback

  1. iPhone tutorial - cele mai bune/folositoare aplicatii | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*