Prima zi fara Google Reader

A inceput bine, pe la ora 12 cind am constatat ca Google Reader a murit definitiv. Nu i-am simtit lipsa prea mult pentru ca Reeder a lansat versiunea 3.2 care se sincronizeaza cu Feedly. Asa ca pe iPhone eram asigurat.

A fost nevoie sa sterg aplicatia Reeder de pe telefon si sa o reinstalez pentru ca nu puteam sa sterg contul de Google Reader de pe ea si, la un moment dat, nici sa o deschid.

Mai greu a fost pe Mac. Reeder nu are inca o versiune pentru computer care sa stie sincronizare cu Feedly si asta ma obliga sa intru direct pe feedly.com.

Site-ul arata bine, dar keyboard shortcut-urile nu sunt aceleasi ca pe Reeder for Mac si nu le stiu inca. Mda, poti sa apesi Shift+? si sa le vezi in orice moment. Sunt astea din poza.

Problema este ca daca nu am Reeder deschis sa si vad numarul de feed-uri in dock, uit sa intru pe Feedly.

Postul de fata este un fel de update la articolul asta.

6 Comments

 1. Salut.Si eu stiam ca inevitabilul se apropie. Tot Feedly folosesc si eu insa sunt ‘unele’ functionari care-mi sunt peste mana:
  1. Apl. Web nu are un refresh automat ca GReader.
  2. Au mari probleme cu marcarea automata a articolelor
  3. Apl de Android nu ascunde automat siteurile fara stiri noi. Cea din web face asta.

  Putea fi o aplicatia foarte buna…mai caut

 2. am cont pe #DIGG , prima data cand folosesc “Reader” ce sa zic, sunt obisnuit sa vad un site, ma pis pe el de Feed, eu recomand doar pentru jurnalisti in rest.. #pauza

1 Trackback / Pingback

 1. UPDATE Marele pas de la Google Reader la… | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*