Prima zi fara Google Reader

A inceput bine, pe la ora 12 cind am constatat ca Google Reader a murit definitiv. Nu i-am simtit lipsa prea mult pentru ca Reeder a lansat versiunea 3.2 care se sincronizeaza cu Feedly. Asa ca pe iPhone eram asigurat.

A fost nevoie sa sterg aplicatia Reeder de pe telefon si sa o reinstalez pentru ca nu puteam sa sterg contul de Google Reader de pe ea si, la un moment dat, nici sa o deschid.

Mai greu a fost pe Mac. Reeder nu are inca o versiune pentru computer care sa stie sincronizare cu Feedly si asta ma obliga sa intru direct pe feedly.com.

Site-ul arata bine, dar keyboard shortcut-urile nu sunt aceleasi ca pe Reeder for Mac si nu le stiu inca. Mda, poti sa apesi Shift+? si sa le vezi in orice moment. Sunt astea din poza.

Problema este ca daca nu am Reeder deschis sa si vad numarul de feed-uri in dock, uit sa intru pe Feedly.

Postul de fata este un fel de update la articolul asta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Salut.Si eu stiam ca inevitabilul se apropie. Tot Feedly folosesc si eu insa sunt ‘unele’ functionari care-mi sunt peste mana:
  1. Apl. Web nu are un refresh automat ca GReader.
  2. Au mari probleme cu marcarea automata a articolelor
  3. Apl de Android nu ascunde automat siteurile fara stiri noi. Cea din web face asta.

  Putea fi o aplicatia foarte buna…mai caut

 2. am cont pe #DIGG , prima data cand folosesc “Reader” ce sa zic, sunt obisnuit sa vad un site, ma pis pe el de Feed, eu recomand doar pentru jurnalisti in rest.. #pauza

1 Trackback / Pingback

 1. UPDATE Marele pas de la Google Reader la… | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*