strong dc si rds – inapoi in viitor

aveam nevoie de un film. evident ca primu gand a fost un torent. cei doi ani petrecuti departe m-au facut sa pierd tocmai perioada de dezvoltare a torentelor pe la noi. asa ca am ales calea batrineasca a strong dc-ului in combinatie cu rds.

in urma cu 2-3 ani trageam un film in 2-3 zile sau in ore bune macar. acum am tras un album in 20 secunde. si un film in vo 10.

totul comod, cu laptopu pe wifi si cu viteze de pina la 1.6 Mb/s.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*