Facebook Home pentru Windows Phone

Gluma zilei:

I: Cind apare Facebook Home pentru Windows Phone?

R: In noiembrie 2010.

Microsoft este suparat nevoie mare pentru ca Facebook le-a furat ideea. Au creat Facebook Home dupa ideea lor de Windows Phone 7: te loghezi in conturile tale si pe Home screen vezi fetele oamenilor si nu doar niste icoane fixe.

Da, Zuckerberg poate ca a mai furat idei la viata lui.

Da, Microsoft a pus niste icoane “vii” si niste fete de oameni pe un telefon, dar asta se intimpla in 2010 si acum suntem in 2013. Unde au mers icoanele lor? Nu foarte departe.

Nu-i asa ca e ciudat ca dupa ani de zile in care ai copiat de la altii sa faci ceva original si sa fii copiat la randul tau. Si lumea sa nu te bage in seama cind ridici tonul…

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*