copy/paste pe iPhone

in momentul asta am ajuns sa nu-mi mai pese daca Apple scoate copy/paste. Clippy (din Cydia) face acest lucru atit de bine, incit nu am nevoie de o alta functie asemanatoare. Am ajuns sa cred ca Apple lasa developerii independenti sa lanseze functii si aplicatii si apoi le integreaza in firmware, cind stiu ca merg asa cum trebuie.

poate ca nu se intimpla asa, dar povestea cu Auto-correction ON/OFF a aparut la muuult timp dupa varianta din Installer sau Cydia.

Daca Apple ne da copy/paste si functia nu functioneaza decit in aplicatiile “legale”, din AppStore sau in cele native, cu ce ma incalzeste? Pe de alta parte un 5-row keyboard e la fel de folositor ca si copy/paste.

Pot sa ma gandesc doar la un singur motiv pentru care merita sa primim acum Copy/Paste: cu asta poti sa le inchizi gura celor care zic ca iPhone nu are functia respectiva. Mai lipsesc doar MMS, bluetooth si alte maruntisuri la fel de obisnuite pentru un smartphone.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Pentru bluetooth avem “ibluetooth” care functioneaza destul de bine, cel putin pentru transmiterea fotografiilor, pentru audio video este mai complicat, mai au ceva de lucru la asta, dar exista un inceput si deci exista speranta de ceva mai bun in viitor.

  2. pentru bluethoot incerca iBluetooth merge de minune, e trial 6 zile e test si daca iti placeil cumperi cu 3,9 euro, merita eu l-am cumparat

  3. Eu am gasit ieri Clippy in Cydia si nu l-am instalat atunci. L-am mai cautat aseara si azi in Cydia si nu-l mai gasesc. L-au scos/redenumit ? Sau gresesc eu ceva ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*